September 23, 2014

Η Palo προσκεκλημένη της Google στο Developers Playground



Την Κυριακή, 14 Σεπτεμβρίου 2014 η Palo βρέθηκε στην 1η εκδήλωση  Startup Launchpad, που διοργανώθηκε από το Google Developers Group Thessaloniki στο πλαίσιο του GDG|The Playgound και της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ).

Developers και  Startups από διάφορες πόλεις της Ελλάδας παρευρέθηκαν στην ΔΕΘ για να παρακολουθήσουν το συνέδριο που είχε ως στόχο να εμπνεύσει αλλά και να παρέχει καθοδήγηση μέσα από την εμπειρία καταξιωμένων εταιριών που έχουν αναπτύξει νέες και καινοτόμες ιδέες και τεχνολογίες σε διάφορους τομείς της επιχειρηματικότητας.

 Ο Παναγιώτης Τσαντίλας, ιδρυτής και CEO της Paloservices.com, ήταν ένας από τους επίτιμους προσκεκλημένους και παρουσίασε τις νέες τεχνολογίες και τις καινοτομίες που αναπτύσσει μέσα από τα πρωτοπόρα προϊόντα  Palo.gr, Palo.rs, Palo.com.cy και  Palo Professional. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην πορεία και την εξέλιξη της εταιρίας, την χρήση τεχνολογιών αιχμής, αλλά και την διεθνή της επέκταση που συνεχίζεται με ταχύτατους ρυθμούς ενώ το κοινό έδειξε έντονο ενδιαφέρον για το μυστικό της επιτυχίας και το πώς μια μικρή ελληνική επιχείρηση έχει επεκταθεί σε άλλες χώρες χωρίς καμία χρηματοδότηση από ιδιώτες ή άλλους επενδυτές.

Μετά την παρουσίαση ακολούθησε συζήτηση και workshop και μετά την λήξη όλων των παρουσιάσεων ο κος Παναγιώτης Τσαντίλας συμμετείχε ως μέντορας στην ενότητα “Adapt & Adopt”, δίνοντας συμβουλές και καθοδήγηση σε νέους επιχειρηματίες από το χώρο της Τεχνολογίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή της Palo στο GDG|The Playgound, μπορείτε να δείτε στην τηλεοπτική συνέντευξη του κου Τσαντίλα στο Μακεδονία TV.


No comments: