July 1, 2014

Palo Prο: νέα καινοτομική υπηρεσία προβλέψεων



Το Palo Pro, το πιο εύχρηστο και φιλικό εργαλείο digital media monitoring και ανάλυσης, ανέπτυξε μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, το Forecast Reporting. Με την υπηρεσία αυτή οι πελάτες  μπορούν να έχουν μια ακριβή πρόβλεψη των αναφορών, των τάσεων αλλά και συναισθημάτων για τους επόμενους μήνες.


Με βάση τον τεράστιο όγκο των αναφορών που συλλέγει και αναλύει καθημερινά, η έμπειρη πλέον ομάδα του Palo και χρησιμοποιώντας εξειδικευμένους αλγόριθμους ανάλυσης μπορεί να προσδιορίσει και να αξιολογήσει επικείμενες τάσεις, να προβλέψει την πορεία τους, την διάρκειά τους, ακόμα και την εποχικότητα τους.


Ο Παναγιώτης Τσαντίλας, ιδρυτής της Palo Services παρουσίασε αυτήν την καινοτομία κατά την ομιλία του στο 3ο συνέδριο Social Media World 2014. Την παρουσίαση παρακολούθησαν περισσότερο από 300 συμμετέχοντες που βρέθηκαν στο Divani Caravel.  Eίναι χαρακτηριστικό ότι κανένας απο το ακροατήριο δεν είχε ξανακούσει για μια τέτοια υπηρεσία και φυσικά το ενδιαφέρον του κοινού ήταν μεγάλο ακόμα και μετά τη λήξη του συνεδρίου.

No comments: