September 30, 2014

Το palo.rs αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας σε διεθνή ημερίδα για την ενέργεια στο Βελιγράδι



Μετά την επιτυχημένη εκστρατεία ευαισθητοποίησης και συμπαράστασης του σερβικού λαού με αφορμή τις καταστροφικές πλημμύρες στη Σερβία και της συμμετοχής των palo.gr και palo.rs στην ανθρωπιστική δράση Help Serbia, το  palo.rs συμμετείχε από κοινού με το  Balkan Energy Center στην διοργάνωση διεθνούς συνεδρίου με θέμα θέμα «Η σημασία των Βαλκανίων για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης».

Το συνέδριο διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Ξενοδοχείου  Zira στις 30/7/2014,  με τη συμμετοχή 120 ειδικών και decision makers σε θέματα ενέργειας.
«Χρυσός Χορηγός» της ημερίδας ήταν η ΔΕΠΑ και αποκλειστικός χορηγός επικοινωνίας το palo.rs.
Να σημειωθεί ότι δεν είχαν περάσει εικοσιτέσσερις ώρες από την ανακοίνωση των κυρώσεων της ΕΕ και των ΗΠΑ σε βάρος της Ρωσίας με αφορμή τις πρόσφατες εξελίξεις που είχαν ως επίκεντρο την Ουκρανική Κρίση.

Ενεργειακή ασφάλεια, ενεργειακή αποτελεσματικότητα, ενεργειακή σταθερότητα, διπλωματία αγωγών και γεωπολιτικοί ανταγωνισμοί, SouthStream, ΤΑΡ, ουκρανική κρίση, Ρωσία, Ευρώπη, ΗΠΑ, Νότιος Διάδρομος, ήταν μόνον μερικές από τις έννοιες που ακούστηκαν στη διάρκεια των τοποθετήσεων πολιτικών, στελεχών από το χώρο των επιχειρήσεων ενέργειας και  εμπειρογνωμόνων.
Στη ημερίδα εξετάσθηκαν σχεδόν όλα τα ζητήματα που συνδέονται με την αναδιάταξη του νέου γεωοικονομικού χάρτη της περιοχής και του οικονομικού ανταγωνισμού που έχει προκύψει μέσω της διπλωματίας των αγωγών και τις ενεργειακές λύσεις που προτείνονται.

Σε ειδικό πάνελ παρουσιάσθηκε και η εταιρική ταυτότητα της ΔΕΠΑ ενώ οι ομιλητές από το  Balkan Energy Center  αναφέρθηκαν ιδιαίτερα στο όραμα της εταιρείας που είναι να συνδέσει περαιτέρω το μέλλον της Ελλάδας αλλά και της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης με τα ενεργειακά δίκτυα της Ευρώπης και να υποστηρίξει την ένταξη της περιοχής στις μεγάλες ενεργειακές λεωφόρους, σε μια εποχή που ο τομέας της ενέργειας αποτελεί καθοριστικό παράγοντα διαμόρφωσης γεωπολιτικών ισορροπιών.

Ο κ Τσαντίλας, CEO της paloservices.com δήλωσε με την ολοκλήρωση του συνεδρίου  ‘Το palo.rs, συνεχίζοντας την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του στη σερβική αγορά,  δεν αρκείται μόνον στο να συγκεντρώνει και να ομαδοποιεί καθημερινά χιλιάδες ειδήσεις και posts στην κυριλική και λατινική γλώσσα, αλλά συμμετέχει ενεργά στην διαμόρφωση της κοινής γνώμης αλλά και στην ενημέρωση   στην περιοχή και ειδικά σε κρίσιμα και μεγάλα θέματα όπως είναι η ενέργεια.

No comments: