February 26, 2013

Η συνεργασία του palo.gr και της ΜΚΟ Δεσμός μοίρασε 800 κιλά πορτοκάλια σε άπορες οικογένειες του Δήμου Φυλής και Ταύρου

Στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Palo και σε συνεργασία με το MKO Δεσμός, το Palo δώρισε 800 κιλά πορτοκάλια σε άπορες οικογένειες του Δήμου Φυλής και Ταύρου.
Η ομάδα του Palo και η οκταμελής εθελοντική ομάδα του Δεσμού συνεργάστηκαν άψογα το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο κτήμα-κεντρικά γραφεία του palo στο Κοκκώνι Κορινθίας. Η ομάδα ξεκίνησε από το πρωί τη συλλογή πορτοκαλιών στο κτήμα του palo και κατάφερε σε λίγες ώρες να γεμίσει 40 τελάρα των 20 κιλών.
Κατά τη διάρκεια της συλλογής έγινε και ενημέρωση σε όλη την ομάδα από τον κ. Τσαντίλα για τον τρόπο συλλογής των πορτοκαλιών χωρίς τον τραυματισμό των δέντρων και τις διαφορές που παρουσιάζουν οι πολλές ποικιλίες της πορτοκαλιάς. Μετά την ολοκλήρωση της συλλογής και την εκφόρτωση, ακολούθησε γευσιγνωσία και οινογνωσία από τοπικές νοστιμιές και κρασί της Κορινθίας.
Το απόγευμα τα πορτοκάλια μοιράστηκαν σε άπορες οικογένειες των Δήμων Φυλής και Ταύρου σε συνεργασία με τους ΜΚΟ "Άγιος Φιλάρετος ο Ελεήμων" και "Κρίκος Αγάπης του Πρόδρομου Κεστεκίδη". Με την ολοκλήρωση αυτής  της πρώτης συνεργασίας ο "Δεσμός" και το Palo συμφώνησαν να διευρύνουν  τη συνεργασία και σε άλλα επίπεδα αλλά και να επαναλάβουν αντίστοιχες ενέργειες  στο μέλλον.

Palo.gr & MKO Desmos

Palo.gr & MKO Desmos


No comments: