December 12, 2012

Νέα διάκριση για το Palo.gr στα e-volution awards 2013

Το Palo.gr, η πρώτη μηχανή αναζήτησης ειδήσεων στο ελληνικό διαδίκτυο, βραβεύτηκε με  Έπαινο στην κατηγορία «Έρευνα και Ανάπτυξη» κατά την απονομή των e-volution awards 2013 που πραγματοποιήθηκε στο Athenaeum Intercontinental.  Σύσσωμη η αγορά του ηλεκτρονικού επιχειρείν παρευρέθηκε στην τελετή απονομής και χειροκρότησε τις εταιρείες που  ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε.
Ο Έπαινος αυτός είναι επιβράβευση της σοβαρής έρευνας που πραγματοποιεί η ομάδα του Palo.gr, ώστε να προσφέρει στον Έλληνα χρήστη του διαδικτύου μια διαφορετική εμπειρία ενημέρωσης μέσα από ένα όμορφο και φιλικό user experience περιβάλλον, αλλά και με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής για άμεσα και ποιοτικά αποτελέσματα αναζήτησης.
Τον E-volution Έπαινο παρέλαβε ο Παναγιώτης Τσαντίλας, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Palo.gr, ο οποίος δήλωσε σχετικά:
«Είναι μεγάλη χαρά για όλους εμάς που δουλέψαμε για τη δημιουργία και την περαιτέρω ανάπτυξη του Palo.gr, να αναγνωρίζεται η προσπάθειά μας από τους ανθρώπους της αγοράς της ψηφιακής οικονομίας, αλλά και από το ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το Palo.gr κατάφερε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου αναζητούν τις ειδήσεις που τους ενδιαφέρουν και στοχεύουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες μας, όπως το Palo Professional, το φιλικότερο εργαλείο παρακολούθησης και διαχείρισης φήμης στο διαδίκτυο, το οποίο λανσάραμε με μεγάλη επιτυχία πρόσφατα».
Στα e-volution awards βραβεύονται οι βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό επιχειρείν, οι οποίες διακρίνονται μέσω της αδιάβλητης διαδικασίας που θεσμοθέτησε η εταιρεία Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, ELTRUN, του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα βραβεία τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων και του Ελληνικού Συνδέσμου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GRECA).

e-evolution awards

No comments: