March 14, 2014

paloservices.com: To νέο εταιρικό site της Palo LTD






Το paloservices.com, το νέο εταιρικό site της Palo LTD είναι επισήμως στον «αέρα» και έτοιμο να ενημερώσει τους επισκέπτες από όλο τον κόσμο για όλα τα palo εταιρικά νέα, τις υπηρεσίες, τις τεχνολογίες και τους πελάτες της εταιρείας.

Με αφορμή την επέκταση της δραστηριότητας της εταιρείας στο εξωτερικό, με πρώτη στάση τη Σερβία με το palo.rs, η ομάδα δημιούργησε ένα σύγχρονο site.

Οι Υπηρεσίες palo

Το Palo.gr είναι η πρώτη μηχανή αναζήτησης ειδήσεων στην Ελλάδα που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να ψάχνουν και να συλλέγουν, με εύκολο και γρήγορο τρόπο, όλες τις ειδήσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Το palo.gr συλλέγει αυτόματα ειδήσεις και posts, από 1411 websites και 10281 blogs, τις οποίες ομαδοποιεί θεματικά, επιτρέποντάς στους χρήστες να διαβάζουν πως διαφορετικοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί παρουσιάζουν την ίδια είδηση. Όλες οι ειδήσεις ενημερώνονται κάθε 3 λεπτά και αυτόματα ιεραρχούνται και ομαδοποιούνται μέσω αλγόριθμων, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

To palo.gr διαθέτει, επίσης, ένα καινοτόμο εργαλείο για την εξαγωγή περιλήψεων με αυτόματο τρόπο, την υπηρεσία «Με μια ματιά». Με την αυτόματη επεξεργασία ομάδων κειμένων που αναφέρονται στο ίδιο γεγονός και    αξιοποιώντας  την τεχνητή νοημοσύνη το palo.gr προχωρά την ενημέρωση ένα βήμα παραπέρα. Μέσω της προβολής των σημαντικότερων σημείων (bullet points)  από μια ομάδα ειδήσεων με το ίδιο θέμα, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα να διαμορφώσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για την είδηση που τους ενδιαφέρει.

Το palo pro, συγκεντρώνει όλες τις ειδήσεις, τα posts, τις συζητήσεις και τα video του ελληνόφωνου διαδικτύου σε ένα απλό, φιλικό και χρηστικό εργαλείο ενημέρωσης και ανάλυσης. Κύριο πλεονέκτημα του είναι ότι αξιοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία επεξεργασίας φυσικής γλώσσας, πετυχαίνει υψηλή ακρίβεια αποτελεσμάτων στις αναζητήσεις, μεγαλύτερη του 95%, ενώ εξάγει αυτόματα συναισθήματα από τα κείμενα και τα posts με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. 

Το palo.rs είναι το αντίστοιχο palo.gr της Σερβίας. Έχει τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία από τις αρχές Φεβρουαρίου συγκεντρώνοντας δημοσιεύματα από 150 sites και 500 blogs στη Σέρβικη γλώσσα σε καθημερινή βάση.  

No comments: