February 13, 2014

Το palo και o Δεσμός περέδωσαν 1.3 τόνους πορτοκαλιών σε άπορες οικογένειες


Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά η συλλογή και η προσφορά 1,3 τόνων πορτοκαλιών σε άπορες οικογένειες του Δήμου Φυλής στην Αττική.






Πρόκειται για τη συνέχεια μιας πρωτοβουλίας που ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του palo.gr , κ. Παναγιώτη Τσαντίλα και σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Δεσμός κατάφερε να γίνει πραγματικότητα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η ομάδα του palo και οι εθελοντές του Δεσμού βρέθηκαν στο κτήμα της εταιρείας στο Κοκκώνι Κορινθίας και μάζεψαν πάνω από 1 τόνο πορτοκάλια τα οποία μέσω του Δεσμού προσφέρθηκαν με πολύ αγάπη στον Σύλλογο Ορθόδοξων Γυναικών «Άγιος Φιλάρετος ο Ελεήμων» για να βοηθήσουν τις 600 οικογένειες που στηρίζει ο σύλλογος στην περιοχή Φυλή Αττικής.





«Η ομάδα μας για δεύτερη χρονιά συνεχίζει να στηρίζει τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε σε αυτή την κατεύθυνση και να συγκεντρώνουμε και άλλα αδιάθετα φρούτα απο την περιοχή για την υποστήριξη άπορων οικογενειών» δήλωσε ο κ. Π. Τσαντίλας.



Για να μάθετε περισσότερα για τις δράσεις μας επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook

No comments: