October 2, 2012

Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι μοναδικοί επισκέπτες στο palo.gr .


Η επισκεψιμότητα του palo.gr έσπασε νέο ρεκόρ με 1.034.647 μοναδικούς επισκέπτες τον Σεπτέμβριο, καθιερώνοντας το ως ένα από τα κορυφαία ελληνικά ενημερωτικά sites.
Ο τεράστιος αριθμός των καθημερινών άρθρων που ξεπερνάει τις 40.000, καθώς και ο συνεχής εμπλουτισμός με νέο περιεχόμενο, αποτελούν τη βασική αιτία της σημαντικής ανόδου της πρώτης μηχανής αναζήτησης ειδήσεων στο ελληνικό διαδίκτυο. Tο palo.gr έχει καταφέρει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες χρήστες του διαδικτύου αναζητούν τις ειδήσεις. Αποτελεί σήμερα τη μοναδική ελληνική ιστοσελίδα που επιτρέπει στους επισκέπτες της να δουν με ποιο τρόπο παρουσιάζουν την ίδια είδηση διαφορετικοί ειδησεογραφικοί οργανισμοί, αφού συγκεντρώνει περισσότερα από 1.410 sites και 7.381 blogs. Όλες οι ειδήσεις ενημερώνονται πλέον κάθε 3 λεπτά και αυτόματα ιεραρχούνται και ομαδοποιούνται με βάση το θέμα της είδησης, μέσω αλγόριθμων, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.
Συνεχίζοντας τις προσπάθειες για τη διεύρυνση και βελτιστοποίηση των υπηρεσιών του palo.gr, η εταιρεία έχει προγραμματίσει για το άμεσο μέλλον:

  • Το λανσάρισμα του Palo Professional (Palo Pro), μιας νέας διαδικτυακής συνδρομητικής υπηρεσίας που απευθύνεται σε μεγάλους οργανισμούς και brands, καθώς και σε εταιρείες επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Πρόκειται για ένα νέο, εύχρηστο και φιλικό εργαλείο διαχείρισης της εταιρικής παρουσίας στο διαδίκτυο (Online Reputation Management). Το Palo Pro θα προσφέρει σε πραγματικό χρόνο όλες τις αναφορές για τον οργανισμό, την εταιρία ή το προϊόν στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένων αναφορών σε ενημερωτικές ιστοσελίδες, blogs, social media, YouTube και forums.
  • Τη δημιουργία mobile εφαρμογών για tablets, iPhone και Android.
  • Τη διεθνή επέκταση των υπηρεσιών

No comments: