July 9, 2012

«Η καινοτόμα τεχνολογία του Palo.gr στο Marketing innovation & New Product Development Showcase»



Ο Παναγιώτης Τσαντίλας,  CEO και ιδρυτής του Palo.gr, παρουσίασε στις 05 Ιουλίου, στο Marketing innovation & New Product Development Showcase την καινοτόμα υπηρεσία, την ιστορία  αλλά και τα επόμενα βήματα του Palo.
To Palo.gr, είναι σήμερα η πρώτη μηχανή αναζήτησης ειδήσεων στην Ελλάδα. Είναι μια πολυσυλλεκτική και ανεξάρτητη ιστοσελίδα που συγκεντρώνει και ομαδοποιεί καθημερινά ανά θέμα πάνω από 35.000 ειδήσεις και posts από το ελληνόφωνο διαδίκτυο. Ξεκίνησε τη δοκιμαστική του λειτουργία το 2009 και σήμερα έχει πάνω από 900.000 μοναδικούς αναγνώστες το μήνα (Μαίος 2012).
Συνεχίζοντας δυναμικά, τα  επόμενα βήματα είναι να δημιουργηθούν iPhone, iPad και Android εφαρμογές, νέες  υπηρεσίες  προστιθέμενης αξίας με την  εξαγωγή γνώσης Business Analytics, να επεκταθεί στη διεθνή αγορά, καθώς και η δημιουργία μιας νέας  B2B υπηρεσίας το “Palo Pro” η οποία θα ξεκινήσει δοκιμαστικά στα τέλη Ιουλίου. To Palo Pro, είναι ένα εξελιγμένο εργαλείο Online Reputation Management, για την ανάλυση και την διαχείριση της διαδικτυακής φήμης σε πραγματικό χρόνο. Ο χρήστης της υπηρεσίας θα μπορεί να παρακολουθεί ταυτόχρονα στην ίδια οθόνη τις αναφορές για πολλά ονόματα (Brands) σε πραγματικό χρόνο και να έχει  άμεσα την sentiment ανάλυση για κάθε οντότητα του κειμένου.  Στόχος της  εταιρίας ΠΑΛΟ ΜΕΠΕ είναι η  προσφορά  ολοκληρωμένων, σύγχρονων  και αποτελεσματικών υπηρεσιών στο διαδίκτυο.


No comments: