May 11, 2012

Το Palo στο Goodnews.gr



Δείτε εδώ τη συνέντευξη που παραχώρησε στο Goodnews.gr ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Palo κ. Παναγιώτης Τσαντίλας. 





Palo.gr: ειδησεογραφία με αντικειμενικά κριτήρια







Ακολουθούν μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα:


Σε τι διαφέρει από τα άλλα online Μέσα; 

Το palo δεν παίρνει κάποια θέση στον τρόπο που εμφανίζει τις ειδήσεις, αφού οι αλγόριθμοι φροντίζουν δυναμικά τον εμπλουτισμό με περιεχόμενο όλων των σελίδων. Όλες οι ειδήσεις ενημερώνονται κάθε 3 λεπτά και αυτόματα ιεραρχούνται και κατηγοριοποιούνται σε ενότητες μέσω αλγορίθμων, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Σήμερα η ποιότητα αλλά και η ποσότητα των αποτελεσμάτων αναζήτησης ειδήσεων μας κατατάσσουν στη κορυφή μεταξύ των μηχανών αναζήτησης στην Ελλάδα και μας συγκρίνουν κατευθείαν με την Google. Πολλοί αναγνώστες μας ισχυρίζονται μάλιστα ότι στην αναζήτηση των ειδήσεων για το ελληνόφωνο διαδίκτυο έχουμε τα πιο ποιοτικά αποτελέσματα από οποιονδήποτε άλλον.

Πόσο καιρό υπάρχετε και ποια ήταν μια «μεγάλη» στιγμή της ομάδας σας μέχρι σήμερα; 

Εχουμε συμπληρώσει 4 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας και έχουμε πλέον ξεπεράσει τις πρώτες «παιδικές» αρρώστιες και προβλήματα. Η πιο σημαντική μας στιγμή, η ημερομηνία ορόσημο, ήταν στις 27 Ιουνίου 2011 που ανεβάσαμε τη νέα ριζικά ανασχεδιασμένη σελίδα μας αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς όλων των συνεργατών μου. Από τότε ξεκίνησε η εντυπωσιακή ανοδική πορεία της επισκεψιμότητας μας η οποία συνεχίζεται ακόμα . Υπενθυμίζω ότι τον Ιούνιο του 2011 είχαμε περίπου 150.000 μοναδικούς επισκέπτες και τον Μάιο 2012 αναμένεται να ξεπεράσουμε τους 1.000.000... 

Για την συνέχεια της ενδιαφέρουσας συνέντευξης μπείτε στο Goodnews.gr



No comments: