April 9, 2012

Palo.gr: Νέα υπηρεσία αναζήτησης αγγελιών


          Η πληρέστερη μηχανή αναζήτησης ειδήσεων, πιστή στην φιλοσοφία για καινοτόμες υπηρεσίες ενημέρωσης πρωτοπορεί ξανά. Από σήμερα παρουσιάζεται στο Palo μια ολοκαίνουρια υπηρεσία συγκέντρωσης και ομαδοποίησης, οι αγγελίες, με στόχο τη διευκόλυνση των χρηστών στην αναζήτηση όλων των αγγελιών από όλη την Ελλάδα.




        Η υπηρεσία ‘’αγγελίες’’ στο palo.gr έρχεται να καλύψει την ανάγκη του κάθε χρήστη που αναζητά στο ελληνικό διαδίκτυο αγγελίες για ένα πλήθος αγαθών και υπηρεσιών. Καθώς τα τελευταία χρόνια έχει πολλαπλασιαστεί ο αριθμός των site που δημοσιεύουν αγγελίες, το Palo εφαρμόζοντας την τεχνολογία που ήδη έχει αναπτύξει επιτυχημένα στον τομέα των ειδήσεων αντλεί από περισσότερα από εξήντα (60) εξειδικευμένα sites χιλιάδες αγγελίες, τις ταξινομεί και προσφέρει έτσι στον ενδιαφερόμενο χρήστη την δυνατότητα να βρίσκει ότι ψάχνει εύκολα, γρήγορα και ξεκούραστα μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον και κυρίως κάνοντας χρήση των εύχρηστων εργαλείων της μηχανής αναζήτησης του Palo.

        Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Π Τσαντίλας δήλωσε σχετικά: «Η ομάδα του Palo.gr και εγώ προσωπικά μετά από σκληρή δουλειά και επίπονες δοκιμές καταφέραμε να ολοκληρώσουμε άλλη μια εξαιρετική υπηρεσία η οποία έλειπε από το ελληνικό διαδίκτυο. Σας καλούμε να δοκιμάστε τη νέα μας υπηρεσία για να διαπιστώσετε και οι ίδιοι την μεγάλη χρησιμότητα και αξία της. Συνεχίζουμε με δύναμη και πάθος για τη δημιουργία νέων υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας για τους Έλληνες επισκέπτες στο διαδίκτυο».

No comments: