July 6, 2010

300 ελληνικά και ξένα πρωτοσέλιδα στο Palo

Το Palo ξεκίνησε να προσφέρει στους αναγνώστες του τη δυνατότητα να διαβάζουν με εύκολο τρόπο 300 πρωτοσέλιδα ελληνικών και ξένων εφημερίδων. Σε μια σελίδα μπορεί ο αναγνώστης να δει σε μικρές εικόνες πάνω από 300 καθημερινά πρωτοσέλιδα από όλο τον κόσμο. Στη συνέχεια μπορεί εύκολα να δει σε μεγάλο μέγεθος ένα ένα τα πρωτοσέλιδα. Η ταξινόμηση τους γίνεται ανάλογα με τη γλώσσα, την κατηγορία ειδήσεων, την χώρα, την πόλη και τον τρόπο διανομής.

Τα ελληνικά πρωτοσέλιδα είναι περίπου 150 αλλά καλύπτουν κάθε γωνιά της χώρας. Για πρώτη φορά υπάρχει συγκεντρωμένα τόσο μεγάλος αριθμός πρωτοσέλιδων επαρχιακών εφημερίδων στο διαδίκτυο. Στο Palo υπάρχουν πρωτοσέλιδα από την Κρήτη ως την Αλεξανδρούπολη και από την Ρόδο ως την Ηγουμενίτσα ενώ ο συνολικός αριθμός των επαρχιακών εφημερίδων ξεπερνάει τους 60 διαφορετικούς τίτλους.

Τα διεθνή πρωτοσέλιδα καλύπτουν και τις 5 ηπείρους. Υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός αμερικάνικων πρωτοσέλιδων, ευρωπαϊκών αλλά και από την Αυστραλία, Ασία, Αφρική και Μέση Ανατολή. Η παρουσίαση περισσότερων από 20 πρωτοσέλιδων από όλες τις χώρες των Βαλκανίων σε πολλές γλώσσες περιλαμβανομένων και αγγλόφωνων εκδόσεων αποτελεί βασική προτεραιότητα της υπηρεσίας.

Σύμφωνα με τον κ Παναγιώτη Τσαντίλα, ΄΄ βραχυπρόθεσμος στόχος μας είναι να συγκεντρωθούν όλες οι ελληνόφωνες εκδόσεις από όλο τον κόσμο καθώς και οι σημαντικότεροι τίτλοι εφημερίδων διεθνώς σε μια πραγματικά ξεχωριστή υπηρεσία για τους Έλληνες αναγνώστες’’.

No comments: