June 30, 2010

Το Palo.gr ανανεωμένο με νέο πρόσωπο και περιεχόμενο

Με τη συμπλήρωση του πρώτου χρόνου λειτουργίας, η πληρέστερη μηχανή αναζήτησης ειδήσεων στην Ελλάδα, το palo.gr, ανανεώθηκε και εμπλουτίστηκε με νέο περιεχόμενο, φτάνοντας τις 100 κατηγορίες ειδήσεων, ενώ κάθε 30 λεπτά συγκεντρώνει αυτόματα ειδήσεις από 350 sites και 200 blogs.

Το palo παρέχει σήμερα τη δυνατότητα στους χρήστες αφενός να αναζητήσουν και να ενημερωθούν για όλες τις ειδήσεις και αφετέρου να τις μοιραστούν σε όλα τα social networks. Προσφέρει τη δυνατότητα ανταλλαγής σχολίων και απόψεων σε όλα τα μέλη, καθιστώντας το ένα δημιουργικό ιστότοπο φιλικών συζητήσεων.

Το νέο περιεχόμενο περιλαμβάνει ενδεικτικά κατηγορίες ειδήσεων για το Αυτοκίνητο, τη Γυναίκα, τον Άνδρα, την Ψηφιακή Διασκέδαση, την Υγεία, τις Ασφάλειες, τα Παράξενα αλλά και πολλές άλλες.

Tα Ζώδια και το Πρόγραμμα της Τηλεόρασης εμπλουτίζουν το palo και με ενημερωτικό και χρηστικό περιεχόμενο, πέρα από το αμιγώς ειδησεογραφικό. Οι επισκέπτες ενημερώνονται για το τι παίζεται στην τηλεόραση εκείνη την ώρα, ενώ οι λάτρεις της αστρολογίας μπορούν να διαβάσουν συγκεντρωμένες όλες τις διαφορετικές προβλέψεις για όλα τα άστρα.

Τα φιλόδοξα σχέδια του κ. Παναγιώτη Τσαντίλα, όπως φαίνεται και μέσα από τις παρακάτω δηλώσεις του, έχουν στόχο να εξελίξουν το palo ως το πιο πλήρες και εύχρηστο εργαλείο αναζήτησης ειδήσεων στην Ελλάδα. «Είναι σημαντικό για εμάς καθημερινά να συγκεντρώνουμε και να ομαδοποιούμε αυτόματα πάνω από 10.000 ειδήσεις, μέσα σε έναν ιστότοπο φιλικό και εύχρηστο για τον επισκέπτη. Ο κάθε αναγνώστης μας έχει τη δυνατότητα, πέρα από τις υπάρχουσες 100 κατηγορίες ειδήσεων, να δημιουργεί τις δικές του(personalized news), ώστε να ενημερώνεται για αυτά που θέλει απλά και γρήγορα. Για τo Σεπτέμβριο προετοιμάζονται νέες υπηρεσίες αλλά και νέοι τρόποι παρουσίασης στο συνεχώς ανανεούμενο palo.gr»

No comments: