September 13, 2008

Καλωσήρθατε στο blog του Palo

Καλωσήρθατε στο νέο blog του Palo!

Δημημουργήσαμε αυτό το blog, διότι δεν σκοπεύουμε να δημοσιεύουμε πολλά δελτία τύπου, ούτε να σας βομβαρδίζουμε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το τι κάνουμε. Στόχος μας είναι να επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα, άτυπα και το blog να αποτελέσει βήμα ενημέρωσης και διαλόγου που θα συμβάλει στη βελτίωση της υπηρεσίας του Palo .

Τι είναι το Palo;
Ξεκίνησα το Palo (www.palo.gr) με το Παναγιώτη Τσαντίλα πριν τρεις μήνες με στόχο να δημιουργήσουμε εναλλακτικούς τρόπους ενημέρωσης, αναζήτησης και απεικόνισης των ειδήσεων.

Στο Palo δεν δημιιουργούμε περιεχόμενο. Χρησιμοποιούμε τη τεχνολογία για να δημιουργήσουμε συσχετισμούς και διασυνδέσεις μεταξύ πληροφοριών, που προέρχονται από ειδησειογραφικές πηγές στο Ιντερνετ, για να βοηθήσουμε του χρήστες του Διαδικτύου να βρουν εύκολα τις ειδήσεις που αναζητούν.

Το Palo συλλέγει αυτόματα ειδήσεις, από ελληνικές ειδησειογραφικές πηγές και blogs σε ολόκληρο το κόσμο, τις οποίες ομαδοποιεί θεματικά, επιτρέποντάς σας να διαβάσετε πως διαφορετικοί ειδησειογραφικοί οργανισμοί παρουσιάζουν την ίδια είδηση. Το Palo δεν παίρνει κάποια θέση, ιδεολογική ή άλλη, στο τρόπο που εμφανίζει τις ειδήσεις. Όλες οι ειδήσεις ενημερώνονται κάθε 15 λεπτά και αυτόματα ιεραρχούνται και κατηγοριοποιούνται μέσω αλγορίθμων, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα. Στόχος μας είναι η συνεχή βελτίωση του Palo προσθέτοντας νέες λειτουργίες και πηγές. Τα σχόλια σας είναι σημαντικά, γι' αυτό μπορείτε να μας στείλετε τις απόψεις σας μέσω του blog, είτε μέσω μηνύματος ηλεκ. ταχυδρομείου στη διεύθυνση blog<at>palo<dot>gr

Η ομαδα του Palo

10 comments:

Ouroborus said...

Καλή αρχή κύριοι και ξέρετε ότι οι ευχές μου είναι ειλικρινέστατες. Ζωηρεύει η κατάσταση έτσι;

aivalis said...

επιτέλους. η δημοκρατία της παραγωγής στην πράξη. μπράβο.

aivalis said...

επίτελους. η δημοκρατία και ελευθερία της παραγωγής στην πράξη. well done.

Georgios Glinos said...

Καλό interface πραγματικά, αλλά πώς μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι καλύτερο από το Google News?

Δεν επικρίνω, είναι ειλικρινής η ερώτηση!

Καλή αρχή πάντως,
Γιώργος

Anonymous said...

Καλή αρχή και ακόμα καλύτερη συνέχεια!
P.S. Θα συμφωνήσω με τον aival...

Anonymous said...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

SOTIRXOS

Themos Kalafatis said...

Εύχομαι Καλή Αρχή,

Νομίζω μια καλή υπηρεσία θα ήταν η αυτόματη κατηγοριοποίηση νέων σε σημαντικά ή μή σημαντικά και όχι απλά βάσει κάποιων keywords.

john said...
This comment has been removed by a blog administrator.
djstella said...

ΠΟΛΥ ΚΛΟ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑΕΧΕΤΕ ΣΤΟΧΟΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ

Philip Nielsen said...

Keep Posting ...
Καλη Επιτυχία και Συνέχεια