November 9, 2008

Νέες δυνατότητες στο Palo

Από την τελευταία φορά που έγραψα, εργαζόμαστε σκληρά για να προσθέσουμε κάποιες δυνατότητες με στόχο να κάνουμε την καθημερινή ανάγνωση των ειδήσεων περισσότερο χρηστική και ενδιαφέρουσα.

Εξατομικευμένη εμφάνιση των ειδήσεων
Μπορείτε να προσαρμόστε την αρχική σελίδα των ειδήσεων και να προσθέσετε νέες ενότητες, επιλέγοντας από προϋπάρχουσες κατηγορίες & υποκατηγορίες, χρησιμοποιώντας λέξεις κλειδιά, ή σε συνδυασμό των προηγούμενων. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να επεξεργαστείτε οποοιαδήποτε ενότητα (ακόμη και να τη διαγράψετε), αλλάζοντας το περιεχόμενο, το όνομα της ετικέτας και τον αριθμό των εμφανιζόμενων ειδήσεων στην αρχική σελίδα.

Υποκατηγορίες
Το Palo έχει έξι κύριες κατηγορίες: Ελλάδα, Κόσμος, Οικονομία, Αθλητισμός, Ψυχαγωγία και Επιστήμη. Το τελευταίο δίμηνο έχουμε προσθέσει σ' όλες τις κατηγοριες περισσότερες από 65 υποκατηγορίες που είναι διαθέσιμες και σε μορφή RSS. Μπορείτε να τις βρείτε όλες στη διεύθυνση Κατηγορίες και Υποκατηγορίες.

Σύνθετη Αναζήτηση
Με την σύνθετη αναζήτηση, στόχος μας είναι να επιτρέψουμε στους επισκέπτες μας να βρούν τις ειδήσεις με πολλαπλά κριτήρια και να ανατρέξουν στο αρχείο των προηγούμενων ειδήσεων. Η σύνθετη αναζήτηση παρέχει επιλογές που περιλαμβάνουν συγκριμένες ειδησεογραφικές πηγές, χρονικές περιόδους και κατηγορίες & υποκατηγορίες

Ειδοποιήσεις
Δημιουργήσαμε λειτουργία ειδοποιήσεων για να μπορείτε λαμβάνετε τις ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρoμείου. Η διαδικασία είναι απλή: επιλέγετε το περιεχόμενο που σας ενδιαφέρει (κατηγορία, υποκατηγορία ή λέξεις κλειδιά), πότε θέλετε να λαμβάνετε τις ειδήσεις, τη συχνότητα, τoν αριθμό των ειδήσεων και τέλος αν επιθυμείτε να περιλαμβάνονται και οι σχετικές εικόνες.


Προβλέψεις
Στο Palo έχουμε δημιουργήσει μία υπηρεσία ειδησεογραφικών προβλέψεων όπου οι επισκέπτες μας μπορούν να δημιουργήσουν τις δικές τους προβλέψεις και να ψηφίσουν για το ποιό είναι το πιθανό αποτέλεσμα μελλοντικών γεγονότων. Κάθε πρόβλεψη έχει ένα δημιουργό που καθορίζει την ερώτηση και τις πιθανές απαντήσεις, τη συσχετίζει με κάποια είδηση και οι υπόλοιποι χρήστες μπορούν να ψηφίσουν το αποτελέσμα που θεωρούν πιθανότερο.

Mε την εγγραφή τους, όλοι οι χρήστες λαμβάνουν $5,000 palos τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν για τις προβλέψεις που κάνουν στο Palo.

Επίσης άλλοι εκδότες και blogs μπορούν εύκολα να ενσωματώσουν τα γραφήματα των προβλέψεων στα σχετικά άρθρα τους, τοποθετώντας ένα απλό κώδικα HTML.

Εσείς τι πιστεύτε στο ερώτημα Ποια ομάδα θα πάρει φέτος το πρωτάθλημα;

Εικόνες
Οι εικόνες δίνουν μία άλλη απεικόνιση στη καθημερινή ανάγνωση των ειδήσεων. Μπορείτε να απεικονίσετε τις ειδήσεις με τη μορφή των εικόνων σ' όλες τις κατηγορίες & υποκατηγορίες, καθώς και σε ομάδες ειδήσεων που αναφέρονται σε συγκεκριμένα θέματα.

Δείτε τις σημερινές εικόνες των ειδήσεων για την κατηγορία Ελλάδα

Απόψεις & Blogs
Οι απόψεις και τα blogs προσφέρουν μια σημαντική διάσταση στις ειδήσεις, καθώς οι συγγραφείς τους εκφράζουν την άποψη τους που μπορεί να μας προβληματίσει είτε συμφωνούμε, είτε διαφωνούμε. Στις κατηγορίες & υποκατηγορίες καθώς και στις ομάδες ειδήσεων που αναφέρονται σε διαφορετικά θέματα έχουμε συμπεριλάβει συνδέσμους που οδηγούν σε σχετικές απόψεις και blogs.

Σχόλια
Βέβαια ακόμη και αν δεν συντηρείτε το δικό σας blog αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορείτε να εκφράσετε την άποψη σας για κάποια είδηση και να την μοιραστείτε με τους άλλους. Γι' αυτό εχουμε δημιουργήσει μία λειτουργία σχολίων που επιτρέπει στους επισκέπτες του Palo να γράψουν τα δικά τους σχόλια για οποιοδήποτε θέμα των ειδήσεων.

Αυτά για την ώρα. Φυσικά μη ξεχνάτε πως οι προτάσεις, ιδέες και παρατηρήσεις σας είναι σημαντικές και ευπρόσδεκτες και μπορείτε να επικοινωνείτε μαζι μας στο: blog<at>palo<dot>gr

No comments: