March 30, 2016

H Paloservices και η ΜΚΟ Δεσμός στηρίζουν τους πρόσφυγες

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία για τέταρτη συνεχή χρονιά η συγκομιδή πορτοκαλιών στην έδρα της Paloservices στο Κοκκώνι Κορινθίας! Tην Κυριακή 20 Μαρτίου oι εργαζόμενοι της εταιρείας και οι εθελοντές της ΜΚΟ Δεσμός συγκεντρώθηκαν στο κτήμα της εταιρείας στο Κοκκώνι, όπου έγινε η συγκομιδή των πορτοκαλιών. Η συνολική ποσότητα που συγκεντρώθηκε έφτασε τους 2,2 τόνους, αριθμό ρεκόρ σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Τα πορτοκάλια παραδόθηκαν αυθημερόν στο Κέντρο Φιλοξενίας Σχιστού.

Η δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Paloservices και είναι η συνέχεια μιας πρωτοβουλίας που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια από τον Ιδρυτή και CEO της εταιρείας κ. Παναγιώτη Τσαντίλα:

«Θεωρούμε καθήκον και χαρά μας να προσφέρουμε με οποιονδήποτε τρόπο τη βοήθειά μας σε οποιονδήποτε το έχει ανάγκη. Φέτος, μάλιστα, είμαστε ακόμα περισσότερο υπερήφανοι για την ποσότητα-ρεκόρ που καταφέραμε να συγκεντρώσουμε. Η συνεργασία μας με το Δεσμό έχει γίνει πια θεσμός και θα συνεχιστεί και στο μέλλον με πολλές δράσεις και νέες πρωτοβουλίες» ανέφερε σχετικά ο κ. Τσαντίλας.
      

         

     

No comments: