October 14, 2015

To Palo News Digest στην κορυφή των stores για οκτώ συνεχείς εβδομάδες!

To Palo News Digest, η πρώτη εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα με την ειδησεογραφία από όλα τα sites και blogs σε περιλήψεις, βρίσκεται στην κορυφή των mobile stores για οκτώ συνεχείς εβδομάδες! Συγκεκριμένα, στο Αpp Store βρίσκεται στην πρώτη θέση των κορυφαίων δωρεάν εφαρμογών στην κατηγορία Ειδήσεις,  ενώ και στο Google Play είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής δωρεάν εφαρμογή στην αντίστοιχη κατηγορία. 

Σε ό,τι αφορά το προφίλ των χρηστών του Palo News Digest, σύμφωνα με τα στοιχεία των stores, είναι κατά κύριο λόγο άντρες ηλικίας 35 - 55 ετών. Πιο αναλυτικά, από το σύνολο των χρηστών είναι διακριτό πως το 70% είναι άντρες, ενώ το 30% γυναίκες. Πρόκειται δηλαδή για ένα δυναμικό καταναλωτικά κοινό, με ενδιαφέρον για τα θέματα επικαιρότητας.

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι, γιατί η εφαρμογή που δημιουργήσαμε κέρδισε από την πρώτη στιγμή την αγάπη των χρηστών των smartphones και αυτό μας ενθαρρύνει να προχωρήσουμε σε νέα καινοτόμα εργαλεία σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιούμαστε” δήλωσε μεταξύ άλλων ο ιδρυτής και CEO της Palo Services κ. Παναγιώτης Τσαντίλας και πρόσθεσε: “Το Palo News Digest δεν είναι μία ακόμα mobile εφαρμογή ειδησεογραφικού περιεχομένου, αλλά πρόκειται για την πρώτη εφαρμογή που δίνει πρόσβαση γρήγορα και εύκολα σε οτιδήποτε γράφεται στα ελληνικά sites και blogs!”

Η νέα εφαρμογή προσφέρει άμεση πρόσβαση σε όλες τις ειδήσεις από 1.400 sites και 10.000 blogs εύκολα, γρήγορα και συνοπτικά στην οθόνη του κινητού σας, όπου και αν βρίσκεστε! 

Από τις τέσσερις βασικές επιλογές της εφαρμογής (News Digest, Ροή Ειδήσεων, Hot Topics, Ροή Video) oι χρήστες έχουν “αγαπήσει” και χρησιμοποιούν καθημερινά το News Digest, καθώς είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που παρουσιάζει σε περιλήψεις τις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας από την Ελλάδα και τον κόσμο, με βάση τα δημοσιεύματα από όλα τα Sites και Blogs του διαδικτύου!

Το Palo News Digest είναι διαθέσιμο δωρεάν για τους χρήστες smartphones στο App Store και το Google Play. Η εφαρμογή αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρία Trebbble.


Σχετικά με το palo

Τo palo είναι η πληρέστερη μηχανή αναζήτησης ειδήσεων στη ΝΑ Ευρώπη. Συγκεντρώνει και ομαδοποιεί καθημερινά ειδήσεις από 5 χώρες σε 4 διαφορετικές γλώσσες. Στηρίζεται σε καινοτόμους αλγόριθμους που αναπτύσσονται και εξελίσσονται από το τμήμα R&D της Palo Services σε συνεργασία με κορυφαία Ελληνικά Πανεπιστήμια. 



No comments: