March 30, 2015

To Palo.rs χορηγός επικοινωνίας της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου Βελιγραδίου!


Palo Services με το Palo.rs, τη σερβική έκδοση της Νο1 ελληνικής διαδικτυακής μηχανής αναζήτησης ειδήσεων palo.gr, είναι φέτος η μοναδική ελληνική εταιρεία χορηγός  επικοινωνίας της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου Βελιγραδίου. 

Η Έκθεση Αυτοκινήτου Βελιγραδίου είναι μία από τις 13 επίσημες εκθέσεις αυτοκινήτου που θα πραγματοποιηθούν φέτος σε όλο τον κόσμο, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ένωσης Κατασκευαστών Αυτοκινήτων. Στην Έκθεση συμμετέχουν 400 εκθέτες από όλο τον κόσμο και διεξάγεται στις εγκαταστάσεις της Έκθεσης του Βελιγραδίου από τις 19 έως τις 29 Μαρτίου 2015.

Ο ιδρυτής και CEO της Palo Services κ. Παναγιώτης Τσαντίλας παραβρέθηκε στην τελετή έναρξης της Διεθνούς Έκθεσης συνοδευόμενος από συνεργάτες του και στη συνέχεια επισκέφθηκε περίπτερα γνωστών κατασκευαστών αυτοκινήτου. O κ. Τσαντίλας δήλωσε σχετικά: "Το Palo.rs συμμετέχει ενεργά στην επιχειρηματική ζωή της Σερβίας και σε αυτό το πλαίσιο είμαστε παρόντες και στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Βελιγραδίου. Πρόκειται για μία Έκθεση με πολύ μεγάλη διεθνή ακτινοβολία, αφού σε αυτή συμμετέχουν όλες οι μεγάλες εταιρείες από το χώρο του αυτοκινήτου. Στην Palo Services στοχεύουμε πάντα σε διεθνείς επαφές και σε συνεργασίες που δημιουργούν νέες προοπτικές για το μέλλον."

Η Palo Services, διαβλέποντας τις προοπτικές της περιοχής, έχει επεκτείνει ήδη από το 2014 τις δραστηριότητές της στη Σερβία με το palo.rs, μία κίνηση που είχε πολύ θετικά αποτελέσματα. Το palo.gr εξελίσσεται σε μια δυναμική περιφερειακή μηχανή αναζήτησης ειδήσεων με το σερβικό palo.rs και το κυπριακό palo.com.cy να την πλαισιώνουν ήδη, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το λανσάρισμα σε άλλες δυο χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, την Τουρκία και τη Ρουμανία.

No comments: