February 10, 2015

Νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας κατέγραψε το palo.com.cy! Στρατηγικός συνεργάτης για την Κύπρο η Way Οut Communications





Δυναμικά έχει εισέλθει η Paloservices και το Palo.com.cy στην αγορά της Κύπρου αφού το site ξεπέρασε ήδη τον αριθμό ρεκόρ των 700.000 μοναδικών επισκεπτών μηνιαίως! Αξίζει να σημειωθεί ότι το Palo.com.cy  λειτουργεί μόλις λίγους μήνες, κερδίζει όμως καθημερινά το κοινό σημειώνοντας επισκεψιμότητες σε επίπεδα ρεκόρ για τα δεδομένα της κυπριακής αγοράς.

Το Palo.com.cy αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο για δημοσιογράφους, αλλά και για απλούς χρήστες που θέλουν να ενημερωθούν σε βάθος, να αναζητήσουν ειδήσεις προηγούμενων ημερών, να συγκρίνουν απόψεις ή να μάθουν με μια γρήγορη ματιά την τρέχουσα ειδησεογραφία, όπως ακριβώς και στο καταξιωμένο πια palo.gr. Η συγκεκριμένη μηχανή, συγκεντρώνει και ομαδοποιεί σε καθημερινή βάση πάνω από 3.000 ειδήσεις και δημοσιεύσεις από περισσότερες από 40 ιστοσελίδες και 150 blogs.

Παράλληλα, η paloservices κατέληξε σε συμφωνία για Στρατηγική Συνεργασία με τη Way Out Communications, η οποία θα είναι ο νέος εμπορικός  σύμμαχός της σε θέματα marketing, πωλήσεων και επικοινωνίας για την κυπριακή αγορά. H συνεργασία δεν αφορά μόνο το palo.com.cy, αλλά και την καινοτόμο πλατφόρμα monitoring palo Pro. Η συμφωνία υπογράφηκε από τον ιδρυτή και CEO της Paloservices κ. Παναγιώτη Τσαντίλα και τον Πρόεδρο της Way Out Communications κ. Γιάννη Γεωργούλα.

O κ. Παναγιώτης Τσαντίλας δήλωσε σχετικά: “Η συμφωνία μας με τη Way Out Communications αποτελεί σταθμό για την εδραίωση μας στην κυπριακή αγορά, καθώς πρόκειται για μία εταιρεία με μεγάλη εξειδίκευση στον τομέα του στρατηγικού marketing και της επικοινωνίας, ενώ παράλληλα γνωρίζει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο την Κυπριακή οικονομία. Η διασύνδεση της Κύπρου με την Ελλάδα είναι δεδομένη και προσφέρει ευκαιρίες για όλες τις δραστηριότητες της Paloservices σε όλη τη ΝΑ Ευρώπη”.

Από την πλευρά του, ο κ. Γεωργούλας επισήμανε ότι, “στόχος της συνεργασίας αυτής είναι να αξιοποιηθούν οι υπηρεσίες της palo στην Κυπριακή αγορά. Η εμπειρία μας σε θέματα marketing και επικοινωνίας ως ο εκπρόσωπος των Economist Events στη Κύπρο προσφέρει τις προϋποθέσεις για την επίτευξη του κοινού μας στόχου».

No comments: