November 3, 2014

To Palo συνεχίζει τη διεθνή επέκταση του με 3η στάση την Κύπρο ενώ ετοιμάζονται άμεσα άλλες 2 χώρες



H Palo Services δεν βάζει τελεία! Μετά την επιτυχία της επέκτασης του Palo στην Σερβία συνεχίζει με επόμενο σταθμό την Κύπρο ενώ έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για το λανσάρισμα σε άλλες 2 χώρες της ΝΑ Ευρώπης.

 To palo.com.cy, έχει ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό και δομή με το palo.gr και το palo.rs. ενώ συγκεντρώνει και ομαδοποιεί καθημερινά χιλιάδες ειδήσεις και posts από το Κυπριακό διαδίκτυο.
Το palo.com.cy  φιλοδοξεί να γίνει η κορυφαία μηχανή αναζήτησης ειδήσεων στην Κύπρο. Το palo.com.cy συγκεντρώνει και ομαδοποιεί σε καθημερινή βάση πάνω από 3.000 ειδήσεις και δημοσιεύσεις από περισσότερες από 40 ιστοσελίδες και 150 blogs. Ο επισκέπτης επιπρόσθετα μπορεί να ενημερωθεί για την πρόγνωση του καιρού, τα ζώδια, το πρόγραμμα των τηλεοπτικών καναλιών, ενώ του παρέχεται η δυνατότητα να διαβάσει εύκολα και γρήγορα ειδήσεις για όλα τα θέματα που συγκεντρώθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης της Κύπρου.

To palo.com.cy, αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο για δημοσιογράφους, αλλά και για απλούς χρήστες που θέλουν να ενημερωθούν σε βάθος, να αναζητήσουν ειδήσεις περασμένων ημερών ή να μάθουν με μια γρήγορη ματιά την τρέχουσα ειδησεογραφία. Οι εγγεγραμμένοι χρήστες  έχουν επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τη δική τους προσωποποιημένη κατηγορία ειδήσεων και να απολαμβάνουν έτσι συγκεντρωμένες όλες τις σχετικές ειδήσεις ενώ ταυτόχρονα υπάρχει και η δυνατότητα αποστολής email.


No comments: