March 26, 2014

Άνοιγμα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και νέα εταιρική ταυτότητα






Μια νέα, δημιουργική περίοδος ξεκινά για την Palo Ltd με αφορμή την επέκταση των δραστηριοτήτων της εταιρείας εκτός Ελλάδας και την ανανέωση της εταιρικής της ταυτότητας.

Η ανανέωση της εταιρικής εικόνας της εταιρείας συνδέεται και με την επέκταση της δραστηριότητάς της στο εξωτερικό, με πρώτη στάση τη Σερβία με το palo.rs. To palo.rs έχει ακριβώς τον ίδιο σχεδιασμό και δομή με το palo.gr, εν΄ψ συγκεντρώνει και ομαδοποιεί καθημερινά χιλιάδες ειδήσεις και posts στην κυριλική και λατινική γλώσσα.

Το palo.rs φιλοδοξεί να γίνει η κορυφαία μηχανή αναζήτησης ειδήσεων στη Σερβία. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του είναι ότι συγκεντρώνει και ομαδοποιεί σε καθημερινή βάση πάνω από 10.000 ειδήσεις, και δημοσιεύσεις από περισσότερες από 250 ιστοσελίδες και 800 blogs. Ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί μέσα από το site για την πρόγνωση καιρού, τα ζώδια, το πρόγραμμα των τηλεοπτικών καναλιών, ενώ του παρέχεται η δυνατότητα να διαβάσει εύκολα και γρήγορα ειδήσεις για όλα τα θέματα, που συγκεντρώθηκαν από τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης της Σερβίας.

Το στοιχείο που διαφοροποιεί το palo.rs σε σχέση με άλλες μηχανές αναζήτησης ειδήσεων είναι ότι η παρουσίαση των ειδήσεων γίνεται χωρίς την παραμικρή ανθρώπινη παρέμβαση, γεγονός που επιτρέπει τη γρήγορη ανανέωση των πληροφοριών και την αντικειμενικότητα στην παρουσίαση τους. To palo.rs αποτελεί ένα μοναδικό εργαλείο για δημοσιογράφους, ρεπόρτερ και απλούς χρήστες που θέλουν να ενημερωθούν σε βάθος, να αναζητήσουν ειδήσεις περασμένων ημερών ή να μάθουν με μια γρήγορη ματιά «τι παίζει».

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δημιουργήσουν τη δική τους προσωπική κατηγορία ειδήσεων, όταν οι υπάρχουσες δεν ταιριάζουν με τα προσωπικά τους ενδιαφέροντα .

Όσον αφορά στη νέα εταιρική ταυτότητα της εταιρείας περιλαμβάνει την ανανέωση του λογοτύπου της με το tagline motto search inform perform, το οποίο αποτυπώνει τα βήματα του χρήστη μέσα στα εργαλεία palo, το σχεδιασμό νέων υλικών επικοινωνίας με φρέσκο και πιο σύγχρονο προσανατολισμό, καθώς και τη δημιουργία ενός νέου site που περιλαμβάνει όλες τις υπηρεσίες της palo

Η ομάδα της palo Ltd δημιούργησε ένα σύγχρονο site, το www.paloservices.com, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα palo εταιρικά νέα, τις υπηρεσίες, τις τεχνολογίες και τους πελάτες της εταιρείας.

Ο Παναγιώτης Τσαντίλας, Διευθύνων Σύμβουλος της palo Ltd δήλωσε σχετικά: «Η νέα εταιρική ταυτότητα μας σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου, δυναμικού κύκλου για την πορεία της επιχείρησης μας.  Είμαστε έτοιμοι για νέες προκλήσεις στις διεθνείς αγορές, εξελισσόμαστε και προχωράμε».

Την ανανέωση της εταιρικής εικόνας του paloservices.com ανέλαβε η εταιρεία επικοινωνίας mscomm.

No comments: