February 14, 2012


 Palo.gr : Νέο ρεκόρ επισκεψιμότητας τον Ιανουάριο με 561.112 μοναδικούς επισκέπτες

Το palo.gr συνεχίζει τη μεγάλη ανοδική του πορεία και τον Ιανουάριο σύμφωνα με το Market Census-Intelligence της Nielsen, υποδέχτηκε 561.112 μοναδικούς επισκέπτες και βρίσκεται έτσι στην 13 θέση ανάμεσα σε όλα τα ειδησεογραφικά ενημερωτικά sites.
Η επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια τους τελευταίους μήνες του 2011 σε συνδυασμό με ένα μεγάλο αριθμό δημοσιευμάτων σε online αλλά και offline μέσα κατάφεραν μέσα σε λίγους μήνες να αναδείξουν τις μεγάλες δυνατότητες ενημέρωσης που μπορεί να παρέχει η πληρέστερη μηχανή αναζήτησης ειδήσεων στο ελληνικό διαδίκτυο. Tον Ιούλιο 2011 που ξεκίνησε η νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα οι μοναδικοί επισκέπτες ανήλθαν σε 162.210 και σε διάστημα 6 μηνών κατάφερε να πετύχει αύξηση 246%. Σύμφωνα πάντα με την Nielsen το προφίλ των επισκεπτών είναι 63% άνδρες, με το 83% αυτών να βρίσκεται σε ηλικίες άνω των 25+, ενώ το 41% έχουν μηνιαίο εισόδημα πάνω από 2.000 Ευρώ. Οι μισοί από αυτούς είναι στην Αττική και έχουν ανώτατη/ανώτερη μόρφωση.
Με αφορμή αυτό ο κ. Τσαντίλας, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, δήλωσε σχετικά: «Οι συνεργάτες μου κι εγώ είμαστε υπερήφανοι που, μετά από εντατικές προσπάθειες 3 χρόνων, βελτιστοποιήσαμε την υπηρεσία μας και καταφέραμε να πείσουμε τους Έλληνες αναγνώστες ότι το palo.gr μπορεί να είναι η ανεξάρτητη και  αντικειμενική πηγή ενημέρωσης τους για όλα τα θέματα που τους απασχολούν. Αυτό μας δεσμεύει να συνεχίσουμε με νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες οι οποίες θα είναι  διαθέσιμες τους επόμενους μήνες στο ελληνικό κοινό». 

No comments: