June 8, 2011

Το palo.gr χορηγός επικοινωνίας στο 3ο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος

Το τριήμερο 3, 4, και 5 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος, το οποίο έλαβε χώρα στο Οικολογικό Πάρκο του Ν. Ψυχικού με την είσοδο για το κοινό να είναι δωρεάν.

Στόχος του φεστιβάλ ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού όσον αφορά στην προστασία του περιβάλλοντος, ενώ οι μικροί επισκέπτες, που αποτελούσαν και τους απόλυτους πρωταγωνιστές του φεστιβάλ, κατάφεραν μέσα από διάφορα διαδραστικά παιχνίδια να συνδυάσουν τη διασκέδαση με τη δημιουργία περιβαλλοντικής υπευθυνότητας και οικολογικής συνείδησης.

Το μεγαλύτερο κίνητρο, ωστόσο, για την ενεργή συμμετοχή του www.palo.gr στο φεστιβάλ, ήταν οι πρωταγωνιστές του, τα μικρά παιδιά. Στόχος του site ήταν να χρησιμοποιήσει την ώθηση που του δίνει η δυναμική του παρουσία στο ελληνικό διαδίκτυο, προς όφελος των παιδιών και του εξαιρετικά δύσκολου και σημαντικού στόχου που είχε το φεστιβάλ.

Το www.palo.gr ούτως ή άλλως πρωτοπόρο στις νέες τεχνολογίες, έδωσε δυναμικό παρών στην εκδήλωση αποδεικνύοντας στην πράξη τη στήριξή του σε εκδηλώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος. Ως ένας από τους βασικούς χορηγούς επικοινωνίας του φεστιβάλ, κατάφερε το στόχο που του ανατέθηκε. Να επικοινωνήσει με τον πιο δυναμικό τρόπο την κεντρική ιδέα της όλης εκδήλωσης, που δεν είναι άλλη από την μεγάλη προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουμε όλοι για τη διάσωση του πλανήτη μας.

No comments: