December 16, 2009

Νέες ενότητες: Ζώδια & Τηλεόραση

Απ' όταν ξενικήσαμε στις αρχές του έτους, αρκετοί ήταν οι χρήστες που έστελναν τις ιδέες και τις προτάσεις τους για το πως μπορούμε να βελτιώσουμε το Palo, και να το κάνουμε περισσότερο χρήσιμο (σας ευχαριστούμε για τις ιδέες σας, and keep them coming).

Πολλές από τις ιδέες που λάβαμε, είχαν να κάνουν με την διεύρυνση του περιεχομένουν και την προσθήκη άλλων ενοτήτων, πέρα του ειδησεογραφικού.

Πρόσφατα λοιπόν, δημιουργήσαμε δύο νέες ενότητες περιεχομένου. Η πρώτη ενότητα, αφορά τα ζώδια, και παρέχει ημερήσιες, εβδομαδιαίες και μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις από το σύνολο των σχετικών ελληνικών πηγών.

Η δεύτερη, παρουσιάζει το πρόγραμμα της τηλεόρασης, και επιτρέπει στους επισκέπτες μας, να βρουν γρήγορα και εύκολα ότι παίζει στη TV. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο σύνολο του προγράμματος όλων των καναλιών, συμπεριλαμβανομένων και των συνδρομητικών, ενώ για κάθε ταινία υπάρχει αναλυτική περιγραφή.

Αναμένουμε τις προτάσεις σας, που μπορείτε να τις στέλνετε μέσω Email, αλλά και μέσω της παρουσίας μας στο Facebook και Twitter.

No comments: