November 23, 2008

Ειδοποιήσεις Palo: Οι ειδήσεις που σας ενδιαφέρουν στο InBox σας



Οι Ειδοποιήσεις Palo είναι μια υπηρεσία ηλεκτρονικών μηνυμάτων που σας επιτρέπει να λάβετε τις ειδήσεις
για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο. Το Palo βρίσκει τις ειδήσεις που περιέχουν τις λέξεις κλειδιά που σας ενδιαφέρουν και σας τις στέλνει με τη συχνότητα που θέλετε, στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.

Πως λαμβάνω τις Ειδοποιήσεις Palo;
Καταρχήν για να δημιουργήσετε τις δικές σας ειδοποιήσεις θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό στο Palo. Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, θα δείτε το σύνδεσμό "Ειδοποιήσεις" (πάνω δεξιά στην οθόνη σας), απ' όπου μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τις δικές σας ειδοποιήσεις.

Πως μπορώ να δημιουργήσω μια νέα ειδοποίηση;
Η διαδικασία είναι απλή. Επιλέγετε τις λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε από το σύνολο των ειδήσεων ή από συγκεκριμένη κατηγορία ή και υποκατηγορία, καθορίζετε τη συχνότητα και τον αριθμό των ειδήσεων που θέλετε να λαμβάνετε.

Μπορώ να επεξεργαστώ ειδοποιήσεις που έχω δημιουργήσει στο παρελθόν;
Μπορείτε πολύ εύκολα να επεξεργαστείτε ειδοποιήσεις που έχετε δημιουργήσει στο παρελθόν αλλάζοντας τις λέξεις κλειδιά, τις κατηγορίες/υποκατηγορίες, τη συχνότητα και τον αριθμό των ειδήσεων.

Πως διακόπτω τη λήψη κάποιας ειδοποίησης;
Στη περίπτωση που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε κάποια ειδοποίηση που έχετε δημιουργήσει, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να την διαγράψετε
από το πίνακα διαχείρισης των ειδοποιήσεων κάνοντας σύνδεση στο λογαριασμό σας .

Πόσο συχνά θα λαμβάνω ειδοποιήσεις;
Η συχνότητα με την οποία λαμβάνετε ειδοποιήσεις ειδήσεων εξαρτάται αποκλειστικά στην επιλογή που κάνατε όταν δημιουργήσατε την ειδοποίηση. Οι διαθέσιμες επιλογές είναι: κάθε ώρα, ημέρα και εβδομάδα. Στη περίπτωση που επιλεξετε "Κάθε μέρα", τότε αναζητούμε ειδήσεις που ταιριαζουν στις επιλογές σας και σας στέλνουμε ένα μήνυμα μία φορά την ημέρα.

Τι είδους ειδήποιήσεις μπορώ να δημιουργήσω;
Μπορείτε να δημιουργήσετε ειδοποιήσεις για οποιοδήποτε θέμα θέλετε
να παρακολουθήσετε στις ειδήσεις. Μερικά παραδείγματα ειδοποιήσεων θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν ειδήσεις για:
  • θέματα που βρίσκονται σε εξέλιξη
  • τον οργανισμό ή την εταιρία σας
  • τους ανταγωνιστές σας
  • συγκεκριμένους κλάδους
  • πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν
Χρήση της διεύθυνσης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας
Στο Palo τα προσωπικά σας δεδομένα παραμένουν προσωπικά. Η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου δεν μοιράζετε, δεν πωλείται, δεν δημοσιοποιείται και δεν αποκαλύπτεται σε κανέναν. Για περισσότερες πληροφορίες επισκφθείτε την ιστοσελίδα με τους Όρους Χρήσης - Προσωπικά Δεδομένα του Palo.

No comments: